Campingsvenetie

Camping Union Lido

Camping Union Lido, prachtige camping aan zee bij Venetië

De camping Union Lido is écht de ideale camping voor een mooie camping vakantie in Italië. Union Lido ligt aan de prachtige Adriatische Kust dicht bij het plaatsje Cavallino. Ook Venetië is vanaf het vakantiepark erg makkelijk te bereiken. Niet ver van de Union Lido kunt u namelijk met de boot direct naar het Piazza San Marco oftewel hartje Venetië! Camping Union Lido is een zeer luxe camping met zowel de mogelijkheid om met eigen tent, caravan of camper te verblijven. Maar u kunt natuurlijk ook een compleet ingerichte accommodatie huren zoals bijv. een stacaravan, mobilhome, bungalow of maxicaravan.

Veel faciliteiten en voorzieningen

Camping Union Lido beschikt over een groot aantal faciliteiten en voorzieningen. Zo vindt u hier onder meer een prachtig zwemparadijs bestaande uit een aquapark met een verwarmd bad, drie glijbanen en een zonneterras. Daarnaast is sporten tijdens uw vakantie hier makkelijker dan ooit. Op Camping Union Lido treft u volleybal- en badmintonvelden, een inline-skating baan en een multifunctionele sportbaan. In het wellness centrum van de camping kunt u van al deze sportieve activiteiten bijkomen en u heerlijk laten verwennen.

Het privéstrand van Camping Union Lido

Camping Union Lido heeft een privéstrand, waar volop kunt genieten van zon en zee. Op het strand is een surfschool met lessen voor zowel kinderen als volwassenen. Ook is het mogelijk om waterfietsen, catamarans en surfplanken te huren.

Goed om te weten

Erg leuk om te weten; sinds 2015 is er een nieuwe categorie bedacht wat betreft het aantal sterren wat een camping kan krijgen. De absolute topcampings krijgen vanaf nu de aanduiding met 5 sterren. En, Union Lido is de eerste camping in Italië die deze eer is toebedeeld. Daar kunnen wij alleen meer zeggen “molto bene”!

Camping Vakantie boeken?

Er is een erg handige website – Campoala.com – waar men gemakkelijk verschillende aanbieders van stacaravans, bungalowtenten en andere accommodaties kan vergelijken. Prijzen, aanbiedingen en beschikbaarheid worden actueel getoond. Zo kan men dus snel een transparant op één website een passende camping vakantie vinden. Camping Union Lido – Campoala.com!
Een andere website; Camping Union Lido – Vacanceselect!

Comments

comments