Campingsvenetie

Camping San Francesco

Camping San Francesco beschikt over veel faciliteiten, er is een supermarkt, een viswinkel, een souvenirwinkel en er is tevens internet aanwezig. Er zijn diverse sportmogelijkheden, zoals tennis, voetbal, basketbal, volleybal en verschillende fitnessprogramma’s. U kunt een duik nemen in zee, windsurfen of zeilen.

Camping San Francesco ligt in een typisch mediterrane omgeving waar u kunt genieten van al het goeds dat Italië te bieden heeft. De camping in Caorle beschikt over prima faciliteiten en verspreid over het terrein liggen diverse zwembaden, voor jong én oud. Daarnaast beschikt camping Villaggio San Francesco ook over een fantastisch Waterpark (toegang niet gratis!). Hier vindt u nog eens vier zwembaden, waterglijbanen, een jacuzzi en een fitness centrum voor volwassenen. Ook biedt deze camping in Caorle volop mogelijkheden voor een sportieve vakantie. Zowel voor kinderen van 9 tot 14 jaar als voor de wat oudere tieners wordt van alles georganiseerd. Van sporttoernooien tot windsurf- en duiklessen. Een animatie team zorgt voor een uitgebreid animatie programma, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen.

Voor de lekkere trek kunt u kiezen uit 3 à la carte restaurants, een pizzeria en een zelfbedieningsrestaurant. Deze liggen allemaal op de camping San Francesco. Tevens vindt u hier een supermarkt, een souvenirshop en een viswinkel.

 

Comments

comments