Campingsvenetie

Camping Pra delle Torri

Camping Pra delle Torri bij Venetië, topcamping voor een fantastische vakantie

Camping Pra delle Torri is een Italiaanse camping die zich bevindt aan de Adriatische kust. De camping behoort tot de top drie van Europa en trekt daarom ieder jaar dan ook een grote groep enthousiaste vakantiegangers. In de buurt van de camping Pra delle Torri bevindt zich het stadje Caorle, dat direct aan het strand ligt. Vakantiegangers hebben op die manier de mogelijkheid om optimaal te genieten van het heerlijke weer in deze regio en de verschillende faciliteiten die er op het water te vinden zijn. Een vakantie bij Pra delle Torri zal garant staan voor onafgebroken plezier en de leukste uitstapjes in de rijke omgeving.

Op Pra delle Torri vindt men verschillende faciliteiten om bijvoorbeeld een aantal populaire sporten te beoefenen. Zo kan men er uitstekend terecht voor een potje voetbal of volleybal en is het natuurlijk mogelijk om het populaire Jeu de Boules te spelen. Camping Pra delle Torri biedt bovendien voldoende mogelijkheden op het gebied van eten en drinken en natuurlijk voorzieningen voor de kleinsten onder ons. Zo kunnen ze zich bijvoorbeeld uitleven op de mini kartbaan of in de speeltuin en kunnen ze een ritje over het terrein maken in een heus campingtreintje. Op deze camping zal werkelijk niemand zich ook maar een moment vervelen!

Stacaravan of bungalowtent boeken op camping Pra delle Torri?

Op zoek naar een fantastische camping als uitvalsbasis voor een top vakantie aan zee in de buurt van Venetië? Dan is de camping Pra delle Torri zeker een aanrader! Er zijn behoorlijk wat touroperators / aanbieders van verzorgde camping vakanties in een ingerichte bungalowtent, stacaravan of glamping accommodatie. Dan is makkelijk om het overzicht te verliezen waar nog wat beschikbaar is en wat de prijzen zijn… Nu is er een mooie website van Campoala.com waar de verschillende aanbieders op één plek vergeleken kunnen worden op actuele prijzen, aanbiedingen en beschikbaarheid. Zou hoef je dus niet alle websites één voor één langs, wel zo makkelijk! Bungalowtenten en stacaravans op Camping Pra delle Torri vergelijken en boeken!

 

 

Comments

comments