Campingsvenetie

Camping Oasi

Camping Oasi – in Italië aan de Adriatische Kust – ligt direct aan zee en niet al te ver van Venetië. Zo dichtbij dat je vanuit je slaapplek het glinsterende water in kan springen. De camping heeft niet alleen een ideale ligging aan de Adriatische Zee, de camping Oasi bevindt zich in een mooi ingericht stuk groengebied en de lucht is rijk aan jodium. Geniet hier van heerlijke frisse lucht, prachtige natuur, heldere zee en meerdere activiteiten.

Het campingterrein

Op de 30.000 m2 van Camping Oasi zijn er standplaatsen voor tenten, caravans en campers. Tevens kunnen op de camping stacaravans, bungalowtenten en of mobilhomes geboekt worden.  In de minisupermarkt kan je ingrediënten voor het avondeten kopen. Even geen zin om te koken? Op het terrein vind je een pizzeria en vis-en vleesrestaurant. Na het eten kan je genieten van een drankje in de bar. Zowel op het terrein als op het privéstrand is er WI-FI.

Sportief op Camping Oasi

Op de camping is er voor ieder wat wils. Voor de sportieve onder ons zijn er verschillende sportvelden en banen, van voetbalveldjes tot jeugdeboulesbanen. Andere sportieve activiteiten zoals paardrijden, basketballen, vissen, volleyballen of duiken kan je ook op Camping Oasi vinden. Geen zin om in de Adriatische Zee te zwemmen? Neem een duik in één van de zwembaden.

Voor de kids

Op het terrein van Camping Oasi kunnen kinderen lekker moe worden van alle geregelde activiteiten. Terwijl Het animatieteam toernooien, thema-avonden en nog veel meer organiseert, kan jij op het privéstrand genieten van cocktails. In de zwembaden kunnen de kids van de aanwezige glijbanen suizen. Naast de activiteiten op het camping terrein is er in de omgeving meer dan genoeg te zien en te doen.

Chioggia, Sottomarina en Venetië

Vlakbij de camping Oasi vind je Chioggia, één van de grootste vissershavens die aan de Adriatische Zee ligt. De stad heeft behoorlijk wat weg van Venetië, het is namelijk net zoals Venetië omringd door water en kanalen. Een groot pluspunt ten opzichte Venetië, is de afwezigheid van toeristen in Chioggia. Chioggia heeft veel bezienswaardigheden, maar is vooral populair door de badplaats Sottomarina. Venetië is goed te bereiken vanaf Camping Oasi, zo kan je gemakkelijk een dagje Venetië plannen en in de avond weer op de camping overnachten.

Comments

comments