Campingsvenetie

Camping Laguna Village

Caorle! Op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum, langs de boulevard, ligt in een rustige strook bos aan de lagune van Caorle de Camping Laguna Village.

Het vakantiepark Laguna Village is ca. 80.000 m² groot. Drie nieuwe sanitairgebouwen, een restaurant, een supermarkt en animatie behoren tot de voorzieningen van het park. Het terrein ligt maar 70 m van de zee Adriatische Zee en van het brede, verkwikkende strand van Caorle in de omgeving van Venetië.

Voor de oudere kinderen is het een feest op camping Laguna Village, ze kunnen er surfen en zwemmen, volleyballen op het strand en tennissen of tafeltennissen op de camping. Sinds kort is er een prachtig zwembadcomplex op camping Laguna Village met glijbanen, eilandjes en leuke plekken om even te liggen aan het water! In de avond is het zwembad prachtig verlicht.

In het restaurant van Camping Laguna Village kunt u heerlijk genieten van een Italiaanse maaltijd! Overdag zorgen het grote aantal bomen voor een intiem tintje en welkome schaduw op de meeste plaatsen. Het is een genoegen om `s avonds langs de boulevard naar het romantische centrum van Caorle te slenteren.

Vanuit de camping worden boottochten van Caorle naar Venetië georganiseerd en iedere zaterdag staat shoppen op het programma. U heeft dan de mogelijkheid om op de traditionele weekmarkt van Caorle inkopen te doen.Voor dit alles heeft u de auto niet nodig. Laguna Village is een van de weinige vakantieoorden waar ook de auto vakantie heeft.

Comments

comments