Campingsvenetie

Camping Ca Savio

De kindvriendelijke Camping Ca Savio ligt direct aan zee in de omgeving van Venetië, vlakbij de aanlegsteiger, van waaruit u per boot uitstapjes naar Venetië en naar de in de lagune gelegen eilanden kunt maken. Al zo’n 50 jaar ontvangt camping Ca Savio gasten vanuit heel Europa, zijn (her)ontdekken hier de eenvoud van het leven in de open lucht met familie en vrienden, in een informele en rustige sfeer.
Uw vakantie doorbrengen in het groen, in de schaduw van pijnbomen, met zon, strand, bloemen en natuur en dat alles in een verzorgde omgeving? In vakantiepark Ca Savio is alles aanwezig om uw vakantie aan de Adriatische Zee tot een succes te maken. Er zijn maar liefst 4 buitenzwembaden aanwezig voor de waterliefhebbers onder ons.

Alle voorzieningen op de camping zijn prima in orde. Voor de kleintjes is er een animatie team die diverse activiteiten organiseren en er is een speeltuin/ miniclub. Mocht dat nog niet genoeg zijn dan zijn er nog diverse sportvoorzieningen op camping Ca Savio, zodat u luieren op het strand kunt afwisselen met diverse activiteiten.
Aan het einde van de dag, na een heerlijk dagje strand, kunt u de dag afsluiten met een heerlijk glas wijn uit de streek…

Comments

comments

camping casavio